Stora event och catering för maten

Tycker om att hålla i stora fester och event och liknande men tycker inte alls att det är lika kul att ordna med maten för alla gästerna. Själva matlagningen tycker jag blir lite jobbig och jag som inte ens är vidare bra på det väljer alltid catering istället om det är möjligt. Nu har jag tagit del av catering här i Linköping så många gånger att jag vet precis vilka restauranger jag föredrar att anlita för det och inte. Personligen tycker jag att de på Kockar Hemma är bland de bästa faktiskt. De kan verkligen sin sak och så är det så lätt att anpassa sig med sina olika önskemål med dem också. Inte alls samma problem med dem som det är med många andra.

Kockar Hemma var nog den tredje restaurangen som jag kontaktade med förfrågan om hjälp med catering, tror jag i alla fall, om jag inte kommer ihåg helt fel. Catering från dem var det lättaste också och så hade de bra priser också, så det kan jag inte säga annat om än att det är en väldigt stor och bra bonus om de både kan vara bra på sin catering och ha hyfsade priser.

Vet att det inte är alla som tycker att det är kul med stora fester och event utan att det finns de som föredrar lite mindre och mer intima event istället, men jag tycker om stora och då är det bara att ta del av catering sen också, för att kunna erbjuda alla gästerna den sortens mat som de behöver och vill ha.