Bilderna från mitt bröllop

Hej och välkomna tillbaka hit till mig på min blogg! Här så skriver jag ju som många av er vet rätt så mycket om det här med fest och event och liknande. Dock så händer det ju även rätt så ofta att jag rekommenderar och tipsar om företag och tjänster som jag tycker kan knyta ann till detta ämne. Därför så tänkte jag att jag skulle idag ta och skriva lite om en viss fotograf i Norrköping som var och fotade som bröllopsfotograf på mitt bröllop.

Det har nämligen varit rätt så många av er som har hört av er till mig och vill veta lite mer om vem det var som faktiskt fotade och jag hoppas att det här är någonting som kan vara till hjälp för några av er som kanske till exempel då snart ska gifta sig. Bilder av Per eller Per Janeli heter fotografen som jag och min make valde att vända oss till när det kom till våra bröllopsbilder som många av er har sett i ett annat inlägg som jag la ut. Hur som helst så tror jag verkligen att ni också skulle känna er glada och riktigt nöjda med era bilder ifall ni hade Per Janeli som fotograf och därför så hoppas jag att ni tar vara på det här tipset och tar och kollar vidare på det. Jag lägger in en liten länk här någonstans så att ni smidigt kan ta och klicka er vidare för att läsa på mer om vad han kan erbjuda er!