Catering för kalas i Grums

Hej alla härliga följare!

Nu närmar det sig 50-årskalas här i Grums! Jag tror bestämt att 50 är det nya 40 för det känns inte alls jobbigt, mest bara riktigt bra. Till kalaset har vi faktiskt bokat catering, för den dagen vill jag kunna njuta av dagen och umgås med mina gäster utan att behöva tänka på maten. Jag vill inte heller att någon i familjen ska behöva ha det ansvaret, då betalat jag hellre en cateringfirma som tar hand om det så att vi andra kan koncentrera oss på festligheterna.

Min dotter planerar visst några lekar och aktiviteter, både för barnen och för de vuxna. Och mat blir det nog så att alla ska kunna bli mätta och belåtna, jag vill inte snåla en sådan här dag. Vi har beställt en grillbuffé där det kommer finnas både kött, fisk och vegetariskt. Sedan kommer det finnas fruktfat ihop med kex och ostar. Och tillslut både tårtor och sju sorters kakor, eftersom jag är ett riktigt kakmonster. I fyrtioårspresent fick jag till och med en pyjamas med kakmonstret på!

Till kalaset lär det bli en härlig blandning av gäster av både familj och vänner och både barn och vuxna är välkomna. Vi kommer också att ha ett livband och jag tror att det kommer bli några spontana uppträdanden även av mina gäster då flera av de är riktiga showmänniskor. Jag älskar sånt så det blir bara roligt! Just roligt är vad jag önskar att det blir den dagen, en härlig dag och kväll att minnas länge både för mig och mina gäster. Dans, skratt och god mat är vad jag hoppas på.

Jag är nog känd i Grums med omnejd och bland både familj och vänner för att vara den som ställer till med kalas, både stora och små för jag tar alla tillfällen att fira. Det kan vara att baka en tårta för att fira någons betyg eller nytt jobb, eller vilka framgångar det än må vara. Förra året ordnade jag en trerätters middag för att fira min systersons mod att starta eget företag. Men då blev det ingen catering utan då lagade jag själv. Det är också mysigt men då var det närmaste familjen inte ett helt partytält med gäster!

Må så gott och fira livet, kram på er!