Vårt bröllop är förevigat genom bilder

Tjenare, tjenare. Idag hade jag tänkt dela med mig om en av de största dagarna i mitt liv, nämligen dagen då jag blev man till min fina hustru. Den dagen var något alldeles speciellt och jag kommer minnas den för resten av mitt liv, det var som att livet var en saga. För att kunna föreviga den dagen ytterligare anlitade vi en fotograf i Ängelholm som jobbar för Studio Blitcher.

Trots att jag och min fru kommer minnas den här dagen för resten av våra liv ville vi ändå föreviga det genom bilder, det är anledningen till att vi anlitade en fotograf den dagen. Fotografen fick äran att fota fina bilder bara på oss men han fotade även under festen som var efter själva vigseln, för att kunna ta bilder under hela dagen. Han var riktigt professionell och var aldrig ett störande moment utan han jobbade smidigt och bra för att det skulle bli en rolig grej av det hela. Vi fick så otroligt fina bilder, alla bilderna symboliserar verkligen den lyckan vi kände den dagen, från vår fest blev det även bilder som visade lyckan hos våra gäster. Enligt oss är det så traditionellt att ha bröllopsbilder som man senare kan visa för sina barn och barnbarn, precis som vi har kollar på våra föräldrars bröllopsfoton. Denna fotograf i Ängelholm har gett oss så mycket, för oss är det inte bara bilder utan det är minnen som finns förevigade. Det krävs mycket av en fotograf att kunna få med känslor i bilderna och det är något som han verkligen lyckats med. Som ni märker finns det ingenting att klaga över, vi är mer än nöjda över vårt val av fotograf i Ängelholm till vårt bröllop.