Hårfria ben på fester

Är du sjukt trött på hårväxten nu, det växer ut alldeles för fort. Jag var på fest i lördags och då hade jag rakat benen på dagen, sen i måndags så skullen jag ut igen och då hade jag redan fått stubb så att jag var tvungen att raka benen igen för jag skulle ju ha klänning så att det skulle synas. Åhh, vill så gärna göra en laserbehandling istället för att slippa. För det finns ingenting värre än när man måste raka sig igen och så har man stubb och så gör det ont och så börjar det nästan alltid att blöda lite då också vilket inte är vidare snyggt.

Vet att det finns billigare alternativ för laserbehandlingar också, att jag inte behöver gå och göra en behandling på Dermasalongen här i Uddevalla utan jag skulle kunna vaxa benen eller göra något sådant istället också, men varför lägga tid på det när jag likväl kan gå och få bort håret en gång för alla. För att slippa allting som rör håriga ben och stubb och allt sådant.

Sen vet jag att det är lite kostsamt att göra en laserbehandling här i Uddevalla på just Dermasalongen men att de ändå är en av de salongerna som har bäst priser. Och för att få bli hårfri så har jag inga som helst problem med att betala lite extra, det förlorar jag ingenting på. Dock tror jag att jag har hört att det inte räcker med en laserbehandling för att få bort allt hår utan att man måste gå på flera för att det ska bli åtminstone semipermanent så att det är borta i några år.

Du gillar kanske också...