Att besöka en frisörsalong före ett event

När man ska ut och festa, vanligt festande på klubb, så är det kul att känna sig snygg men det är inte så viktigt att jag skulle betala pengar för att få en snygg frisyr fixad. Det tycker jag faktiskt inte att det är värt. Då lägger jag hellre de pengarna på något annat istället. Dock känns det ganska bra när man kommer direkt från ett besök på sin frisörsalong, jag går ju hos Beauty By Us, och att vara helt nyklippt och fixad. Tycker att det gör mycket och man får alltid håret stylat väldigt fint.

När det gäller större evenemang och sådant, eller bröllop eller annat som är viktigt, så tycker jag däremot att det kan vara värt att lägga lite extra pengar på att faktiskt så håret stylat. Det är ändå någonting där de kommer att ta väldigt många bilder och då vill man kunna känna sig stilig och fin. Speciellt om det är bal eller något sådant där man även har på sig väldigt fina kläder, en fin klänning, där man kan gå till en frisörsalong först för att få håret klippt och stylat och fixat så att det ska hålla för festande hela natten lång.

Har gått hos Beauty By Us I Vasastan i många år nu, framförallt för att jag är väldigt nöjd med dem. Tycker att de är väldigt duktiga och jag och min frisör har väldigt mycket att prata om. Inte på den nivå att vi har träffats utanför själva klippningarna, men ändå så att vi har pratat lite med varandra utanför också, för att det känns väldigt lockande.

Det är den frisörsalong som jag har rekommenderat till flest personer. Både för deras duktiga frisörer samt för deras förmånliga pris. Inget direkt negativt där då egentligen.

Du gillar kanske också...